پاسخ به این پرسش ، شاید مورد به مورد نیاز به ده ها صفحه مطلب داشته باشد و قطعا نگارش چنین مقاله ی جامعی در این فضا نمی گنجد پس ما فقط به یک نمونه از این مطلب می پردازیم .
بدون توجه به اینکه یک کسب و کار تولیدی یا خدماتی می باشد ، شناسایی مشتریان و افزودن فضای اتصال بین مشتریان و تولید یا خدمت هر کسب و کار ، می تواند باعث کسب سهم بیشتر در بازار شود.برای مثال:
فرض کنیم که یک مغازه ی کفاشی در طبقه ی زیرین یک پاساژ چگونه می تواند کسب مشتری نماید ؟
شاید این ها نهایت کاری باشد که صاحب کفاشی می تواند برای معرفی کسب و کار خود انجام دهد .
ولی آیا در این بازار رقابتی، این کافی است ؟
وقتی راه هایی وجود دارد که صاحب مغازه ی کفاشی ، فارغ از محدودیت های زمان و مکان می تواند ، مشتریان خود را در سراسر کشور با کفش های خود آشنا نماید ، چرا باید به این مقدار بسنده کند؟
یکی از مهم ترین راه های رونق در کسب وکار ، به رخ کشیدن مزیت ها و برتری های ملموس می باشد .
در این راه نگرش نو می تواند به عنوان یک مشاور کسب وکار، در کنار تجارت شما باشد.
برای تکمیل مثال بالا یک کلیپ برای به رخ کشیدن یک محصول کفش را لطفا ملاحظه فرمایید.
مشاهده ی کلیپ تبلیغاتی کفش
خیر به هیچ عنوان
استفاده از عناصر دیجیتالی مثل وبسایت یا شبکه های اجتماعی بیشترین خدمت را می تواند برای رونق کسب و کار های غیر اینترنتی انجام دهد .
به طور عادی کسب و کارهای غیر اینترنتی ، از روش های درست اینترنتی برای ارائه ی تجارت و معرفی خود به مشتریان بهره کافی نمی برند .الان یک مغازه ی یک دهنه بامغازه ای که دو دهنه است کلی تفاوت قیمت دارد . در حالیکه استفاده از اینترنت می تواند ، تجارت صاحب یک کارگاه در کوچه بن بست را در معرض نمایش کل کشور قرار دهد.
قطعا حضور در شبکه های اجتماعی به عنوان یک عنصر دیجیتالی به روز در بسیاری از موارد می تواند تاثیرات به سزایی داشته باشد ، ولی محدودیت منابع و قوانین در شبکه های اجتماعی همواره نیاز به استفاده از جنبه های دیگر دیجیتال مارکتینگ مثل وبسایت را بیشتر به ما نشان می دهد.
به صورت سنتی در جامعه ی اقتصادی ما ، این باور وجود دارد که صاحب کسب و کار حتما مدیر کسب و کار هم باید باشد.
اگرچه صحت این باور به قدمت تاریخ کسب و کار در ایران بر می گردد ولی واقعیت در سایر اقتصادها نشان می دهد که صاحب کسب و کار الزاما با علم کسب و کار آشنا نیست.
اگر اعتماد به مدیریت فرد دیگر برای صاحب یک کسب و کار ، مشکل است ، بهترین راه حل این است که حداقل یک مدیر فروش و بازاریابی اینترنتی به جمع صاحبان کسب و کار اضافه شود تا بتواند سهم بیشتری از بازار را کسب نماید .
CMS یا پورتال به سایت سازها گفته می شود .
انواع CMS :
تمام وبسایت ها را می توان با وردپرس ساخت و انتظار نتیجه ی مطلوب کاملا به جا و مقدور است.
نکته ی قابل توجه فقط در فروشگاه های اینترنتی می باشد که اگر تعداد کالاها به هزار قلم یا بیشتر می رسد و یا تعداد مراجعه کنندگان به بیش از دو هزار کلیک می رسد بهتر است از CMS های فروشگاه ساز مثل مجنتو استفاده نمود .
وبسایت های معروف زیادی با وردپرس اسخته شده اند که ما در اینجا به تعداد محدودی از آن ها اشاره می کنیم:
حفظ امنیت سایت از مهم ترین رکن های داشتن یک وبسایت موفق است .
خیلی ها از امنیت سایت های وردپرسی را زیر سوال می برند .
اما آیا این یک واقعیت است ؟
قطعا خیر
اگر تمام نکات لازم برای داشتن یک سایت امن را بدانیم و ساخت سایت را به افراد کاربلد سپرده باشیم و اطمینان داشته باشیم که این موارد امنیتی به طور کامل بر روی وبسایت ما پیاده سازی خواهند شد ، قطعا وبسایتی امن خواهیم داشت.
از سه هفته تا دو ماه و بر اساس توافق طرفین و نیازهای خاص وبسایت مورد نظر می تواند به طول بیانجامد.
تمام سایت هایی که توسط تیم نگرش نو طراحی و ساخته می شوند ، به مدت سه ماه به صورت رایگان پشتیانی فنی دارند.
برای سایر موارد مثل تولید محتوا در این سه ماه ازتخفیف پنجاه درصدی برخوردار می باشند .
پلن های پشتیبانی نگرش نو را در صفحه ادمین سایت و اینستاگرام ملاحظه بفرمایید.
محتوای سایت ها ممکن است بسیار با ارزش باشند و برای تولید آن ها زحمات کارشناسانه ی بسیاری کشیده شده باشد، ولی به دلیل پایین بودن رتبه ی سایت در نتایج جستجو ، در صفحاتی نمایش داده می شوند که احتمال بازدید بسیار پایینی دارد.
پس علاوه بر تولید محتوای صحیح و ارزشمند ، باید و باید این محتواها بر اساس عبارات و کلمات کلیدی صحیح در رتبه ی مناسبی در معرض دید مخاطب هدف قرار بگیرد.
سایت هایی با محتوای بهتر و پشتیبانی موثرتر به شرط آنکه از همه ی عوامل کسب رتبه در نتایج سرچ گوگل به درستی استفاده کنند ، می توانند بیشترین بهره وری را ایجاد نماید .
عوامل کسب رتبه :
رقابت در دنیای اینترنت روز به روز بیشتر می شود . هم چنین گوگل به دلیل ارائه ی خدمات بهتر به استفاه کنندگانش دائما الگوریتم های رتبه دهیش را مورد بررسی قرار می دهد، پس صاحبان کسب و کار ها نیز باید دائما ویترین کسب و کار خود را به روز کنند تا هرچه بیشتر مطابق میل بازدیدکنندگان و مخاطبان هدف باشد .
ادمین سایت یا اینستاگرام به فردی گفته می شود که الزاما مالک یا صاحب سایت یا پیج اینستاگرام نیست ولی عهده دار انتشار محتوا ، به روزرسانی ، حفظ امنیت و غیره می باشد.
شرح دقیق این وظایف بسته به توافق طرفین می تواند از وظایف حداقلی تا حداکثری متغیر باشد.
و در نهایت حتما ، به صورت ناشناس تست های دوره ای و غیر منظم انجام دهید و از ادمین خود گزارش کار بخواهید .